Om Rebecka Hagerfors


collage_rebecka_web

Det bästa jag vet är ögonblicket då Sjärnögonen tänds – både mina och andras. Det kan ske genom vackra, underfundiga lösningar, genom texter som går rakt in i hjärtat, genom aha- och nära-naturen-upplevelser, genom toner eller genom det nära mötet med en annan människa. Både min färgskala och kreativa verktygslåda är stora och jag älskar utmaningen i att finna det ’perfekta’ uttrycket eller lösningen för en utmaning.

Att använda mig av färger, pennor, papper, att skriva dikter, sånger eller berättelser, har jag gjort så länge jag kan minnas. Det har även engagemanget för jorden och de stora existentiella frågorna gjort. Varför ser jorden ut som den gör? Vart vill vi nå och hur kommer vi dit?

Efter gymnasiet flyttade jag till Storbritannien där jag studerade BA Graphic Design på en konsthögskola i tre år. Därtill har jag även studerat kreativt skrivande, pedagogik, storytelling, dialogtekniker och är utbildad coach. För mig finns det inga omöjliga uppgifter.

Jag har jobbat som AD och illustratör i London, arbetet på olika reklambyråer, konsthallar, som bildpedagog, hållit och organiserat workshops och events. Under min anställning som ansvarig AD och kommunikatör på Drömmarnas Hus i Rosengård, blev jag medveten om brister i våra samhällsstrukturer och om bristen av gemensamma plattformar – och där startade jag mitt engagemang för Fridens Hus-arbetet. För detta arbete fick jag hedersutnämningen ‘Årets Mångfaldshjälte 2013‘. Läs mer om Fridens Hus här.

Min Mammas Kreativa Rum & Förlag har jag nu startat som en plattform för mig att kunna verka på och ifrån som kreatör och som människa, fullt ut. Den 20 november i år släpper jag och Min Mamma den poetiska och färgstarka barnboken ’Seijla & Barfotapojken’, vilket kommer bli superspännande!

Via Min Mamma erbjuder jag mina tjänster som formgivare, illustratör, kreatör, inspiratör, personlig coach och engagerad medmänniska.

Nu hoppas jag på en höst fylld med spännande uppdrag, utmaningar och möjligheter!

Jag ser fram emot att höra från dig.

namnteckning

 

 

 

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: